سبد خرید

همه چیز درباره شرایط مهاجرت کاری معماران

همه چیز درباره شرایط مهاجرت کاری معماران

خیلی از ما رویای سفر به دیگر فرهنگ‌ها و زیستن با آن‌ها را داریم. مهاجرت تحصیلی و اپلای کاری امروزه یک روش بسیار خوب برای این تحقق این رویاست. شاید چند دهه قبل‌تر اپلای کاری به آسانی امروز نبود که شما از لپتاپ شخصی‌تان کارهایتان را آماده کرده و پیگیری کنید. اپلای کاری و مهاجرت تحصیلی دو فرصت استثنائی در زندگی هر فرد است که عیار او را در فرایند می‌سنجد. در ادامه این مقاله از سایت بن رو کالج به معرفی خلاصه ای از شرایط مهاجرت کاری معماران می پردازیم. قبل از اپلای کاری معماری باید یکسری از موارد را بدانید. این نکات کمک می‌کنند که تجربه زندگی و کار در کشور دیگر برایمان آسان و لذت بخش شود.

 

مزایای اپلای کاری معماری

به صورت کلی اپلای کاری مزایای زیادی برای افراد دارد. به عنوان مثال فارغ‌التحصیل‌های مختلف در کشورمان دسترسی به فرصت‌های شغلی زیادی در این صنعت دارند. اپلای کاری به افراد امکان می‌دهد مهارت‌های حرفه‌ای خود را سامان دهند و مهم‌تر،‌ نزد حرفه‌ای‌ها این مهارت‌‌ها را ارتقا دهند. تجربه طراحی و پرزانته معماری در فرهنگی دیگر با ابزارها و روش‌های متفاوت آموزنده خواهد بود.

دیگر مزیت اپلای کاری برای معماران شبکه‌سازی حرفه‌ای آنهاست که می‌تواند منجر به خلق پروژه‌های مشترک با آن‌ها شود. تجربه کار به عنوان یک معمار در شرکت‌های بین‌المللی نقطه عطفی در رزومه شما خواهد بود. در نهایت هم امکان در دست گرفتن پروژه‌های کلان مقیاس بیشتر می‌شود که البته هدف تیم‌ها و شرکت‌های معماری است.

 

مهم‌ترین نکته درباره شرایط مهاجرت کاری معماران

شما باید به خوبی بدانید که برای چه شرکتی با چه تعداد افراد اپلای می‌کنید. در فرایند اپلای شاید بهتر باشد ابتدا به راحت‌ترین کشور برای مهاجرت کاری فکر نکنید. بهتر است اول توجه کنید که هدف شما برای اپلای کاری یک شرکت ۱۰ نفره کوچک است یا شرکت‌های بین‌المللی معماری مثل HKS، Perkins & will و Zaha Hadid ؟ هر دو مزایا و معایب خود را دارند و در آخر هر روز کاری تجربه متفاوتی را برای شما باقی می‌گذارند.

مزایای شرکت‌های بزرگ در اپلای کاری: استخری عمیق از منابع، لایسنس نرم‌افزارها و به روز‌ترین تکنولوژی‌ها، برنامه‌های رسمی، توسعه حرفه‌ای همه بخش‌ها و صدور سریع و راحت انواع مجوزها، رویدادهای برنامه‌ریزی‌شده اجتماعی پس از زمان کاری برای شناخت بیشتر همکاران است. از جمله معایب شرکت‌های بزرگ هم می‌توان به دریافت توجه فردی کمتر چون بین انبوهی از افراد ماهر هستید اشاره کرد. همچنین امکان قرارگیری در بخشی که به علاقه‌مند نیستید وجود دارد.

از جمله مزایای کار در شرکت‌های کوچک برای اپلای کاری معماری می توان به‌ مسئولیت‌های بیشتر در تیم‌های کوچک‌تر و متعاقبا اثرگذاری بیشتر در تیم و همچنین تماس بیشتر با انواع پروژه‌ها و فرصت رشد سریع مهارت‌ها اشاره کرد. البته این شرکت‌ها معایبی هم دارند. یکی از این معایب: حضور رسمی و حرفه‌ای کمتر در فرایند توسعه و انجام مسئولیت‌های بیشتر است.

اپلای کاری معماری

 

قبل از اپلای شبکه سازی انجام دهید!

کمتر امکان دارد فارغ‌التحصیلی فقط در ازای ارسال مدارک دیده یا شنیده شود. اگر پشتوانه و شبکه سازی خوبی نداشته باشید شانس شما از دیگز داوطلبان کمتر خواهد بود. بنابراین قبل از اپلای شبکه سازی کنید. امروزه با وجود شبکه‌های اجتماعی این امر بسیار آسان شده است. کافیست نمونه کارها یا اطلاعات خود را در این سایت‌ها قرار دهید و با افراد ماهر در ارتباط باشید. بهتر است برای شبکه سازی به پلتفرم‌های زیر توجه ویژه داشته باشید:

  • AIA:‌ متاسفانه در کشور ما این امکان فعال نیست با این حال شما می‌توانید در فروم‌های محلی فعال باشید. به این ترتیب معماران در شرکت‌های مختلف را می‌شناسید. به علاوه در حوزه اختصاصی خود دنبال‌کننده رویدادها باشید.
  • جوامع معماری داخل کشور: معمار نیوز، آرشیگیت، کانون معماری معاصر ایران و مشابه این‌ها از جمله شبکه‌هایی است که نیاز است برای اپلای کاری در آنها حضور فعال داشته باشید.
  • گفت‌وگو با باتجربه‌ها: معمارانی که تجربه اپلای کاری یا مهاجرت تحصیلی داشته‌اند را پیدا کرده، با آن‌ها قرار ملاقات ترتیب داده و درباره تجربه‌شان از آن‌ها سوال کنید. اطلاعات از این دست بسیار مبین فرهنگ کشور و چگونگی مسیر برای مهاجرت کاری هستند.
  • در لینکداین شکار کنید: این بستر شگفت‌انگیز برای تعامل به شما امکان می‌دهد به معماران میانه‌ای که در شرکت مورد علاقه شما مشغول به کارند دسترسی داشته‌باشید. آن‌ها را پیدا کرده و درباره تجربه‌هایشان از آن‌ها درخواست گفت‌وگو داشته باشید.

 

قبل از شروع اپلای دستی به سر و روی شبکه‌های اجتماعی کاری خود بکشید.

قبل از اقدام به ارسال هر درخواست کاری اطمینان حاصل کنید پروفایل لینکدین و رزومه شما برای مشاهده کارفرما و مدیران بهینه هستند. یک اکانت تاثیرگذار لینکدین برای اپلای کاری شامل مواردی مانند عکس حرفه‌ای، توصیفی خلاصه از مهارت‌ها و علاقه‌مندی‌های شما در معماری و نهایتا سابقه همکاری شما با سازمان‌ها خواهد بود.

تهیه و تدوین پورتفولیو برای اپلای کاری یکی از واجبات است. صرف نظر از محتوای پورتفولیو، ارائه بصری و ضوابط آن هم مهم هستند. پس پیش از ارسال درخواست برای اپلای کار معماری، حتما پورتفولیوی خود را تکمیل و به روز کنید.

بیشتر بخوانید: کاربرد پورتفولیو معماری برای اپلای

 

سخن پایانی بن رو کالج

تا به این جا با شرایط مهاجرت کاری معماران آشنا شدیم و به طور خلاصه با نکات مهمی که باید قبل از اپلای کاری معماری در نظر بگیرید را بررسی کردیم. با در نظر گرفتن این موارد می‌توانید مهاجرت کاری بهتری داشته باشید. همچنین اگر برای دریافت فرصت شغلی نیاز به آشنایی بیشتر با نرم افزارها دارید بهتر است به پکیج‌های آموزشی بن رو کالج سری بزنید و دوره‌های نرم افزار را بگذارنید تا آینده شغلی خود را تضمین کنید.

پکیج آموزشی

Pro Graphic

آموزش پست پروداکشن معماری

همه چیز درباره شرایط مهاجرت کاری معماران - بن رو کالج

Rating 4.50 from 2 votes

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید