سبد خرید

کاربرد پورتفولیو معماری برای اپلای

کاربرد پورتفولیو معماری برای اپلای

اگر شما هم می‌خواهید برای ادامه تحصیل به کشور دیگری بروید، حتما می‌دانید که داشتن پورتفولیو معماری برای اپلای از جمله قدم‌های اولیه و ضروری است. پورتفولیوها در واقع مجموعه‌ای از نمونه کارهای دانشجویی یا حرفه‌ای هستند. شما می‌توانید با ابزارهای مختلفی نحوه ساخت پورتفولیو معماری را یاد بگیرید. در ادامه این مقاله از سایت بن رو کالج با نحوه ساخت و کاربردهای پورتفولیو آشنا می‌شوید.

 

پورتفولیوی هنری چیست؟

در تمام رشته‌های مرتبط با هنر اعم از معماری، ‌نقاشی، مجسمه‌سازی، گرافیک، طراحی لباس، طلا و جواهرسازی و مشابه آن از پورتفولیوی هنری استفاده می‌شود. این پورتفولیو شامل پروژه‌ها و نمونه کارهای هر شخص است. بنابراین برای آن ‌که نشان دهید قابلیت‌های زیادی دارید و در رشته شغلی یا تحصیلی خود موفق هستید، باید پورتفولیو قوی داشته باشید. پورتفولیوی مربوط به رشته‌هایی مانند گرافیک، طراحی لباس و عکاسی همگی شامل تصاویری از نمونه کارهای سابق شما است. جالب است بدانید که می‌توانید نسخه دیجیتال هم از این پورتفولیو تهیه کنید. نسخه دیجیتال به دلیل راحتی در ارسال و نمایش محبوب‌تر از پورتفولیوهای آلبومی است. برای ساخت پورتفولیو دیجیتال می‌توانید به سایت‌های زیر مراجعه کنید.

  • Architizer
  • Behance
  • Archello
  • Coroflot
  • PortfolioBox
  • Cargo Collective

در این سایت‌ها پورتفولیو شما دارای یک لینک خواهد شد که می‌توانید آن را برای دیگران بفرستید.

 

پورتفولیو معماری برای اپلای و تفاوت آن با رزومه

اگر معمار هستید و قصد ادامه زندگی در کشور دیگری را دارید، باید بدانید که چه برای اپلای به صورت تحصیلی و چه به صورت کاری، احتیاج به یک پورتفولیوی قوی دارید. این پورتفولیو باید شامل نمونه کارهایی که از قبل انجام داده اید باشد. اگر دانشجو هستید، می‌توانید نمونه کارهای زمان دانشجویی خود را در یک فایل جمع آوری کنید. اگر هم قبلا سابقه کار داشتید، می توانید نمونه کارهای اجرایی خود را به صورت یک مجموعه درآورید. این پورتفولیو می‌تواند شامل نمونه کارهایتان در حوزه‌هایی مانند طراحی مسکونی، تجاری، فضای باز، مراکز فرهنگی و هنری باشد. جالب است بدانید که برخی از شرکت‌های داخلی هم برای استخدام معماران یا کارآموزان علاوه بر رزومه از آن‌ها پورتفولیو هم می‌خواهند. رزومه یا اصطلاحا CV تفاوت‌هایی با پورتفولیو دارد.

در نظر داشته باشید CV یا رزومه، مختصر Curriculum Vitae، یک سند کوتاه و خلاصه و البته حرفه‌ای است. این مدرک شامل اطلاعات شخصی، تحصیلات، تجربیات، مهارت‌ها، دوره‌های آموزشی و مدارکی است که دریافت کرده‌اید. همچنین توانمندی‌های شما در استفاده از انواع ابزارهای مورد نیاز یا تسلط به زبان‌های خارجی می‌تواند در رزومه ذکر شود.

حال آن که پورتفولیو چنانچه گفته شد آلبومی ‌از نمونه‌کارهای شما است. پورتفولیو قرار است توانایی فنی و خلاقیت شما را نشان دهد. البته فراموش نکنید که بخش ابتدایی در همه پورتفولیوها به مرور کوتاهی از رزومه می‌پردازد. هدف اصلی پورتفولیو نمایش سطح مهارت شما درباره آن چیزی است که در رزومه ادعایش را داشته‌اید.

 

پورتفولیو معماری برای اپلای

 

۹ نکته جالب درباره نحوه ساخت پورتفولیو معماری

  • شروع قدرتمند:

برای تهیه پورتفولیو معماری برای اپلای مقدمه و به خصوص پاراگراف اول و حتی ۲ خط اول را برجسته بنویسید. لحن ابتدایی بر ادامه مشاهده پورتفولیو موثر خواهد بود و البته باید آن را تا انتهای تدوین نگه دارید.

  • انعطاف و تطبیق:

اگر به عنوان مثال فقط در طراحی پروژه‌های بیمارستانی خوب هستید به آن اکتفا نکنید. سعی کنید از هر دست تیپ طراحی در کار خود قرار دهید. به این ترتیب کارفرما می‌فهمد شما قابلیت انعطاف بالایی دارید و جاهای بیشتری را برای شما می‌تواند باز کند.

  • فرایند طراحی + کنکاش ذهنی:

همه ما می‌دانیم دیاگرام‌های فرایند طراحی بخشی از معرفی پروژه در پورتفولیو هستند. چیزی که پورتفولیوی شما را متمایز می‌کند داستانی است که برای رسیدن به طرح در ذهنتان گفته‌اید. نترسید و با دقت آن را بنویسید.

  • نمایش کار تیمی:

اهمیت مهارت نرم کار تیمی ‌دیگر بر هیچکدام ما پوشیده نیست. اگر تا کنون بخشی از یک تیم بوده‌اید مستنداتی از آن را ضمیمه کنید.

  • فلسفه طراحی:

مطمئن شوید بخشی از پورتفولیو را به نمایش روش فکری، جهان‌بینی و رویکرد طراحی خود اختصاص می‌دهید.

  • تو که هستی؟:

پس از نمایش فلسفه، بخشی را برای نمایش خود معمولی‌ترت اختصاص بده. یک داستان کوتاه از مسیر زندگی‌ات، سرگرمی‌ها و علایق، نحوه گذران اوقات فراغت و امثال آن.

  • بیننده را هدایت کنید:

حجم اطلاعاتی که در هر صفحه پورتفولیو قرار داده می‌شود بالاست. دقت کنید بیننده به درستی و ترتیب مدارک را می‌بیند. بررسی کنید احساس سردگمی‌ و تشویش نکند.

  • مجاز و واقعیت:

اگر نمونه‌کارهایی از پروژه‌هایتان ساخته یا تولید شده‌اند، حتما از آن‌ها عکس تهیه کرده و ضمیمه تصاویر گرافیکی کنید. ممکن است این کار کمی ‌زمان بگیرد اما اثر روانی بسیار خوبی بر کارفرما دارد.

  • فضای سفید، فضای سفید، فضای سفید:

اهمیت استفاده از فضای سفید صفحات به قدری بالاست که به یک‌باره می‌تواند سبب بسته و کنار گذاشته‌شدن آن شود.

 

سخن پایانی

حالا که آشنایی بیشتری با کاربرد پورتفولیو معماری برای اپلای پیدا کرده‌اید، می‌توانید یک مجموعه منظم، مفهومی و باکیفیت از نمونه کارهای قبلی خود تهیه کنید. اگر می‌خواهید با نحوه ساخت پورتفولیو معماری آشنایی بیشتری پیدا کنید بهتر است به سایت بن رو کالج سری بزنید. پکیج پروگرافیک بن رو کالج یک آموزش جامع و در عین حال ساده از چگونگی ساخت پورتفولیو را در اختیارتان می‌گذارد.

 

پکیج آموزشی

POST PRODUCTION

پروگرافیک
کاربرد پورتفولیو معماری برای اپلای - بن رو کالج

Rating 4.67 from 6 votes

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید