مهاجرت تحصیلی رشته معماری بهتر است یا اپلای کاری معماری ؟
مهاجرت تحصیلی رشته معماری یا اپلای کاری معماری گزینههایی هستند که این روزها بسیاری از ما به آنها فکر میکنیم. شرایط مختلفی اعم از شرایط داخلی کشور یا ناپایداری اقتصاد داخلی و جهانی سبب فکر کردن به این موضوعات میشود. بماند که مهاجرت فارغ از چرایی، با چگونگی خود سبب رشد سریع و قدرتمند شخصیت و توانمندی افراد میشود. در این مقاله از بن رو کالج به مرور مزایای مهاجرت تحصیلی و دلایل پذیرش اپلای کاری میپردازیم.
یکی از وجوه مشترک بین مهاجرت تحصیلی و کاری این است که هر دو برای افرادی مناسب است که خواهانند از کشوری به کشور دیگر در جستجوی فرصتهای بهتر نقل مکان کنند. علاوه بر این، هر دو نوع مهاجرت میتوانند تأثیرات مثبتی بر اقتصاد کشور میزبان داشته باشند، مانند پر کردن کمبود نیروی کار، ترویج نوآوری و کارآفرینی، و افزایش تنوع فرهنگی.
8 مزیت مهاجرت تحصیلی برای رشته معماری
1. سطوح عالی تحصیلات:
بالا بودن کیفیت آموزشی، اولین مزیت مهاجرت تحصیلی رشته معماری است. امکان تحصیل در دانشگاههای معتبر و با رده بالاتر، علاوه بر آنکه سطح علمی شما را بهبود میدهد، مشاغل پردرآمد بیشتری را برای شما فراهم خواهد کرد.
2. مزایای بلندمدت:
مهاجرت تحصیلی به احتمال زیاد در دراز مدت تاثیر زیادی بر کشور میزبان خواهدداشت؛ زیرا اغلب افراد دانش و مهارت خود را به کشور دیگر برده و میتوانند به اقتصاد کمک کنند. البته که این یک بازی دو سر سود است.
3. استخدام در شرکتهای بومی:
یکی از بهترین مزیتهای مهاجرت تحصیلی در مقابل اپلای کاری این است که به علت تحصیل شما در کشور مقصد، شرکتها به راحتی، حتی در دوران تحصیل به شما فرصتهای کارآموزی میدهند. اغلب پس از این دورهها میتوانید از نیروهای قراردادی شرکت باشید.
4. نوآوری و کارآفرینی:
فارغالتحصیلان اگر نوآور و کارآفرین باشند میتوانند کمک به ایجاد مشاغل جدید و فرصتهای شغلی کنند؛ گرچه راهاندازی کسب و کار با موانع سختگیرانهتری نسبت به داخل کشور همراه است.
5. رقابتپذیری بهبودیافته:
با جذب فارغالتحصیلها، کشورهای میزبان میتوانند با ایجاد نیروی کار ماهرتر، رقابت پذیری خود را بهبود بخشند. همچنین در مواردی که افراد در دوران تحصیل ضمن مهاجرت تحصیلی رشته معماری نیازمند درآمد جانبی باشند، خیلی سریع میتوانند به اقتصاد کشور میزبان کمک کند.
6. فعالیت اجتماعی:
افرادی که از راه مهاجرت تحصیلی به آمریکا،کانادا یا اروپا رفتهاند، ممکن است شانس بیشتری برای فعالیتهای اجتماعی داشته باشند.
7. دیدگاههای متنوع:
مهاجران تحصیلی دیدگاهها و ایدههای متنوعی را با خود میآورند که میتواند منجر به راهحلهای خلاقانهتر برای مشکلات و ایجاد جامعهای پویاتر شود.
8. کمک به پژوهش و دانشگاه:
یکی از مشاغلی که در انتظار فارغالتحصیلها پس از مهاجرت تحصیلی است دستیار آموزش، پژوهشگر و مربیگری است. اهمیت این توانایی به خوبی در کشورهای مقصد درک میشود.
فواید اپلای کاری معماری
1. کمک فوری به اقتصاد:
افرادی که مهاجرت تحصیلی میکنند اغلب با توانمندیهای حرفهای انتخاب میشوند؛ لذا خیلی سریع موقعیتهای خالی را پر کرده و مسئولیت خود را آغاز میکنند.
2. برآوردن نیازهای جمعیتی:
مهاجرت کاری معماری میتواند به رفع نیازهای جمعیتی، مانند پیری جمعیت یا کاهش نرخ زاد و ولد، با پر کردن جای خالی شغل و حفظ نیروی کار باثبات کمک کند.
3. کمکهای مالیاتی فوری:
با اپلای کاری افراد میتوانند بلافاصله از طریق اشتغال، به پایه مالیاتی کشور میزبان کمک کنند؛ این به معنی حمایت از خدمات عمومی و کمک به زیرساختها است.
4. تنوع در نیروی کار:
همانند مهاجرت تحصیلی افراد با اپلای کاری میتوانند دیدگاهها و تجربیات متنوعی را برای همکاران خود به ارمغان بیاورند که منجر به خلاقیت و نوآوری بیشتر در محیط کار میشود.
5. افزایش تجارت و سرمایهگذاری:
مهاجران شغلی همچنین ممکن است ارتباطات و دانش بازارهای خارجی را به ارمغان بیاورند که میتواند منجر به افزایش فرصتهای تجاری و سرمایه گذاری برای کشور میزبان شود.
6. انتقال دانش و فناوری:
افراد با مهاجرت تحصیلی دانش و فناوری را از کشور خود به کشور میزبان انتقال میدهند و به توسعه صنایع و فناوریهای جدید کمک میکنند.
7. کاهش اتکا به برون سپاری:
اپلای کاری معماریبه کشور میزبان کمک میکند برونسپاری کمتری داشته و مشاغل و مهارتها را در کشور میزبان حفظ کند. همچنین مهاجران شغلی ممکن است بتوانند شرایط شغلی خاصی را که نیروهای داخلی کشور میزبان نمیتوانند برآورده کنند پرکنند.
8. حمایت از استعدادهای جهانی:
اپلای کاری معماری بیش از مهاجرت تحصیلی رشته معماری از حرکت آزادانه استعدادهای جهانی حمایت میکند و به ترویج همکاری و نوآوری در اقتصاد جهانی کمک میکند.
سخن پایانی بن رو کالج
اگر شما در حال برنامهریزی برای اپلای کاری هستید مقاله همه چیز درباره شرایط مهاجرت کاری معماران را در سایت بن رو کالج بخوانید. به یاد داشتهباشید هر دوی این روشها بسیار در آینده شما تاثیر دارند. هر دو نقاطی عطف در زندگی هر فرد هستند. قبل از انجام هر اقدامی وجود مختلف تصمیم خود را بررسی کنید و در نهایت با شجاعت و پذیرش خطرات، ترسها و نگرانیها رهسپار مسیر شوید.
Rating 1.00 from 1 votes
با دیگران به اشتراک بگذارید تا امتیاز بگیرید!