ویدیو تمرین مدلسازی برج مارپیچ در آموزش داینامو
در این مقاله از سایت بن رو کالج به معرفی نحوه انجام تمرین مدلسازی برج مارپیچ و آموزش داینامو می پردازیم. داینامو یک پلاگین برای کار در نرم افزار رویت است. با این پلاگین می توانید مدلسازی پارامتریک را به راحتی انجام دهید. از ویژگی های دیگر داینامو می توان به حذف مراحل تکراری در طراحی و سرعت بخشیدن به فرایندهای پرتکرار اشاره کرد. همچنین می توانید از ایرادیابی هوشمند، ورود سریع اطلاعات حتی از طریق اکسل و دریافت اطلاعات در این نرم افزار بهرمند شوید. همچنین داینامو در برقراری ارتباط داینامیک با سایر نرم افزارهای معماری به شما کمک می کند.
متن ویدیو تمرین مدلسازی برج مارپیچ در آموزش داینامو :
برای اینکه ما بتوانیم با سرعت بالاتری این تمرین را انجام بدهیم من آمدم تمرینی که در مرحله قبل انجام دادیم را باز کردم، این rotation است، این ارتفاع است و همانطور که اینجا میبینید با الگویی که در اینجا طراحی کردیم به صورت غیر یکنواخت چرخیده است و بالا رفته است. ما میخواهیم یکنواخت و غیر یکنواخت را ترکیب کنیم شما از طریق این تکنیک که بهتون یاد میدهم میتوانید دو موضوع را با همدیگر ترکیب کنید. من میخواهم حالت یکنواخت را نیز تعریف کنم ما برای اینکه بتوانیم حالت یکنواخت را تعریف کنیم دو راه داریم یک راه این است که بگوییم از صفر است تا R و n این یک راه است که R را بدهیم به R و این n را نیز بدهیم به n ، پس از این اعداد غیریکنواخت بیرون میآید و از این اعداد یکنواخت.
یک راه دیگر این است که بیاییم از این remap یک کپی بگیریم، شروع هر دو صفر است و ماکسیمم از اینجا میآید فقط بجای اینکه number را از سینوس این بگیریم از این میگیریم، این که صفر تا 90 است؟! مهم نیست این دارد یکی یکی و به صورت یکنواخت جلو میرود و تعداد آن معلوم است و دیگر مهم نیست که صفر تا 90 باشد یا صفر تا هر چه که باشد.
بخش عدد دادن به سینوس
عدد را به سینوس نسبت می دهیم. منطقش این است که چه میشود که این غیریکنواخت میشود؟ فاصله بین اعداد این با فاصله بین اعداد این متفاوت است؛ اگر خاطرتان باشد در تمرین قبل نیز توضیح دادم که مثلاً اولی هر دو صفر است دومی این 24 است اما برای این 15 است و سومی این 41 است و این بزرگتر است اما این 31 است. برای مشاهده آموزش داینامو به صورت رایگان روی لینک کلیک کنید.
اختلاف اینها چقدر است؟ این چقدر از این بیشتر است که باعث این داستان شده است؟
جواب: پس یک code block میگذارم و میگویم a – b یعنی بیا و به من بگو این که سینوس دارد نسبت به این یکنواخت اختلافش در هرکدام از قسمتها چه است؟ میگوید در بازه اول تا دوم 9 تا اختلاف دارند یعنی این از صفر رفته است به 24 و این از صفر رفته است به 15 پس 9 تا اختلافشان است یعنی 9 تا تفاوت این دو است اگر این 9 مثلاً صفر بشود اینها شبیه به همدیگر میشوند و دیگر اختلافی ندارند. پس ما نتیجه میگیریم که اختلاف بین اینها باعث میشود شکلی که اینجا ایجاد میشود متفاوت باشد، اختلافی که بین این اعداد هست بین الگویشان باعث میشود شکلی که به این برج میدهند متفاوت باشد. مثلاً 9 تا اختلاف و اینجا 18 تا اختلاف میشود.
آیا می توان این اختلاف را کم کرد؟
مثلاً 9 را کرد 3 یا 2 و یا 17 را کم کرد یعنی بجای اینکه اینقدر اختلاف دارند اختلافهایشان را کم کنیم، چطوری؟ میآییم میگوییم که این اختلاف را بگیر و در یک عددی ضرب کن از یک طرف این را نیز بگویم که میشود اختلافشان را بیشتر هم کرد. پس اختلاف بین اینها را که این بود گرفتم و در یک عددی ضرب میکنم مثلاً اگر بکنم آن را 0.1 بجای این که 9 تا با یکدیگر اختلاف داشته باشند اختلافشان 0.9 میشود پس در اینجا یک slider میگذارم از جنس number چون ممکن است 0.1 یا 0.2 نیز بخواهم بدهم مثلاً میگویم از 0.1 تا مثلاً 3 یعنی اختلافشان را 3 برابر کنم این را میدهم به این حالا درواقع این code block میخواهد اختلاف بین حالت غیریکنواخت و یکنواخت را یا تضعیف کند یعنی کمتر کند.
زمانی که عددی که ما اینجا دادیم 1 باشد اختلاف در سرجای خود باقی میماند اما اگر ما بیاییم اینجا و به این بدهیم مثلاً 0.2 اختلاف بین اینها را کم میکند مثلاً در قبل 9 بود الان شد 1.8 ، حالا اختلاف بین این دو تا را ما به دست آوردیم این یکنواخت بزرگتر بود یا این غیریکنواخت؟ این بزرگتر بود پس ما اگر این اختلاف را به این یکنواخت اضافه کنیم میشود این من الان اگر 9 را به 15 اضافه کنم میشود 24 و 17 را اگر به 31 اضافه کنم با خوردههایش میشود 49 پس اگر من در اینجا یک code block بگذارم و بگویم a + b اختلاف را بگیرم اما اختلافی را که دستکاری کردهام با این یکنواخت آن را جمع کنم اگر من این را بگذارم روی 1 یعنی به اختلاف دست نزدهام اختلاف را آمدهام به این یکنواخت اضافه کردم.
نتیجه کم کردن اختلاف در مدلسازی برج مارپیچ از آموزش داینامو در رویت
نتیجهاش این است حالا اگر این را بدهیم 0.2 به سمت این یکنواخت نزدیک میشویم. زیرا اختلاف را کم میکنیم نگاه کنید 17 و 65 این عدد نهایی ما است این عدد زاویه است و اینجا 15 و 65 است. اگر اختلاف را در صفر ضرب کنم یعنی دیگر اختلافی با هم ندارند پس این شبیه به پایینی میشود. اگر 1 بدهم یعنی اختلاف سرجایش است کل این را با این جمع کردم درنتیجه خروجی ما شبیه به این میشود حالا این را اضافه میکنم به این درنتیجه اگر صفر بدهم اختلاف را از بین بردهام و درنتیجه یکنواخت دارم و اگر 1 بدهم اختلاف سرجایش است و غیریکنواخت دارم. مثلاً بدهیم 0.5 یک چیزی بین یکنواخت و غیریکنواخت است و اگر این عدد را زیاد کنم اختلاف را دارم تشدید میکنم یعنی اختلافی که مثلاً 9 واحد بود میشود 18 واحد یا 20 واحد میشود یک همچین چیزی.
سخن پایانی بن رو کالج
در این مقاله از بن رو کالج به انجام تمرین ایجاد برج مارپیچ در داینامو پرداختیم. یکی از بهترین نرم افزارهای مدلسازی پارامتریک رویت و پلاگین داینامو است. برای یادگیری نرم افزار داینامو می توانید از پکیج داینامو بن رو کالج استفاده کنید.
Rating 0.00 from 0 votes
با دیگران به اشتراک بگذارید تا امتیاز بگیرید!