جدیدترین نرم افزارهای مدلسازی معماری
آموزش نرم افزارهای مدلسازی معماری برای تمام کسانی که در حوزه معماری فعالیت میکنند ضروری است زیرا آنها با استفاده از این ابزارها میتوانند ایدههای خلاقانه خود را پیادهسازی کنند. همچنین این مدل نرم افزارها بهترین ابزار برای نشان دادن نمونه کار به مشتری نیز هستند. پس لازم است که یک معمار حرفهای در کنار تمام مهارتهایی که دارد، نحوه کار کردن با این مدل نرم افزارها را هم بلد باشد. در همین راستا ما در ادامه این مطلب از سایت بن رو کالج قصد داریم ۱۴ مورد از جدیدترین نرم افزارهای مدلسازی را معرفی کنیم.
معرفی نرم افزار ArchiCAD
ArchiCAD یک نرم افزار عالی برای مدلسازی اطلاعات ساختمان به حساب میآید زیرا امکان پیش نویس، تجسم یا مدل سازی ساختمان به شکل سه بعدی و دو بعدی در این سامانه امکانپذیر است. در واقع باید گفت افرادی که قصد دارند طرح آنها از نظر تجسم کیفیت بالا و قابل قبولی داشته باشد. باید آموزش این ابزار را هم در لیست آموزش نرم افزارهای مدلسازی قرار دهند زیرا این سامانه رندرهای معماری با کیفیت عالی و فتورئالیستی را اراّه مینماید.
از دیگر مزیتهایی که این نرم افزار دارد این است که حافظه داخلی بالایی دارد و میتواند حجم زیادی از اطلاعات را در خود ذخیره کند.
نرم افزار رویت ( Revit )
نرم افزار رویت نیز یک ابزار مناسب و قدرتمند برای مدلسازی ساختمان محسوب میشود. این سامانه تمام آنچه را که یک معمار یا طراح ساختمان برای مدلسازی نیاز دارد را به او عرضه میکند. یکی از مهمترین ویژگیهای نرم افزار رویت این است که طراحان میتوانند طرحهای ایجاد شده را با همکاران خود به اشتراک بگذارند. به عبارتی در طرحهای مشترک نرم افزار رویت تمام اعضا تیم طراحی ساختمان به طرح موردنظر دسترسی دارند. معمولا چنین قابلیتی باعث میشود که طرح موردنظر کیفیت بالایی داشته باشد پس شرکتهای طراحی ساختمان بهتر است که این نرم افزار به تمام کارکنان خود آموزش دهند.
AutoCAD Architecture چیست ؟
AutoCAD Architecture یک ابزار مفید برای انجام پروژههای معماری محسوب میشود. در این نرم افزار معناران میتوانند طرحهای خود را به صورت دوبعدی و سهبعدی طراحی و مدلسازی کنند. وجود انواع ابزارهای مدل سازی جامد، سطحی و مشبک باعث میشود تا مدل نهایی واقعی و حقیقی به نظر برسد. برقراری ارتباط با سایر کسانی که بر روی پروژه موردنظر کار میکنند یکی از مزیتهای این ابزار به حساب میآید.
Cedreo
Cedreo یک نرم افزار مبتنی بر وب است که امکان ایجاد طرحهای دو بعدی و سه بعدی ساختمان در آن وجود دارد. با استفاده از این نرم افزار طراح یا معمار میتواند طی چند دقیقه هر آنچه را که در ذهن دارد را به تصویر بکشد. سرعت عمل بالای این ابزار جزو مهمترین مزیتهای آن به شمار میرود. در همین راستا طراح میتواند طرحهای بیشتری را ایجاد کند.
Chief Architect
Chief Architect از دیگر ابزارهایی است که طراحان و متخصصان معماری میتوانند به کمک آن ایدههای ذهنی خود را تصویرسازی کنند. رابط کاربری ساده این نرم افزار جزو مهمترین ویژگیهای آن به شمار میرود. در نتیجه اگر طراح مهارت زیادی در مدلسازی سه بعدی نداشته باشد هم میتواند طرحهای خود را در آن ایجاد کند. از دیگر ویژگیهای مثبت این ابزار این است که طراح میتواند طرح را با کارفرما به اشتراک بگذارد.
Vectorworks Architect
Vectorworks Architect یک نرم افزار طراحی معماری جدید است که به کمک آن میتوان قسمتهای داخلی و بیرونی یک ساختمان را مدلسازی کرد. در واقع این ابزار حرفهای، تمام آنچه را که طراح در حین طراحی باید به آن دسترسی داشته باشد را دارد.
Microstation
MicroStation نرم افزار دیگری است که برای متقاضیان آموزش نرم افزارهای مدلسازی مناسب است زیرا با استفاده از این ابزار، طراح میتواند تمام جزئیات داخلی و خارجی یک ساختمان را به تصویر بکشد. علاوهبر آن این نرم افزار در دسته نرم افزارهای user friendly قرار دارد و محیط کاربری ساده آن باعث میشود تا کاربر در کمترین زمان ممکن بتواند طرح خود را در آن ایجاد کند.
Bricscad BIM
Bricscad از جمله جدیدترین نرم افزارهایی است که متخصصین معماری به کمک آن میتوانند ساختمان را به شکل مجازی ترسیم کنند. هوش مصنوعی به کار رفته در این ابزار باعث میشود تا طراح بتواند جزئیات ساختمان را به راحتی تصویرسازی نماید. در همین راستا کسانی که قصد آموزش نرم افزارهای مدلسازی را دارند از یادگیری این نرم افزار نباید غافل شوند.
SketchUp
SketchUp از جمله نرمافزارهای ساده و کاربردی برای ایجاد تصویرهای سهبعدی است که متخصصین معماری با استفاده از آن ایدههای ذهنی خود را مدلسازی کنند. این ابزار به زبانهای مختلف انگلیسی، فرانسوی، ایتالیایی، آلمانی، اسپانیایی، کرهای، ژاپنی، پرتغالی برزیلی و چینی قابل دسترس است.
D5 Render
نرم افزار D5 Render دارای جدیدترین فناوریهای روز دنیا است و طراح ساختمان به کمک آن میتواند طرح و ایده خود را به صورت سه بعدی ایجاد کند. به کمک ابزارهای به کار رفته در این نرم افزار طراح این امکان را دارد که فضای داخلی و خارجی ساختمان را با متریال گوناگون تنظیم نماید. مثلا دیزاینر میتواند انواع لوازم نورپردازی را در فضای داخلی و خارجی ساختمان به کار ببرد تا بتواند بهترین و متناسبترین ابزار نورپردازی را انتخاب کند.
V-Ray
نرم افزار V-Ray ابزار دیگری که متقاضیان آموزش نرم افزارهای مدلسازی باید آن را فرا بگیرند زیرا در این سامانه امکان ایجاد تصویر سه بعدی به صورت ایستا و متحرک وجود دارد. وی ری مانند سایر نرم افزارهای مدلسازی نرم افزار رویت تمام تلاش خود را میکند تا تصاویر را به صورت واقعی جلوه دهد. در واقع الگریتمها و فرمولهای فیزیکی به کار رفته در این سامانه باعث میشود که تصاویر واقعی به نظر برسند.
Enscape
نرم افزار Enscape از جمله نرم افزارهایی است که اکثر شرکتهای معماری از آن استفاده میکنند زیرا این نرم افزار جزو ابزارهای قدرتمند تصویرسازی سهبعدی به حساب میآید. شما میتوانید کاربردهای اینسکیپ در نرم افزار رویت را در مقاله معرفی 7 ویژگی نرمافزار رویت (Revit) معماری بخوانید.
Blender
Blender یک نرم افزار رایگان است که متقاضیان آموزش نرم افزارهای مدلسازی میتوانند برای ایجاد تصاویر سهبعدی از آن استفاده کنند.این نرم افزار از انواع اشکال اولیه هندسی مانند مِشهای چند ضلعی، منحنی Bezier، سطوح NURBS ,metaballs، مجسمهسازی دیجیتال، فونتها و … پشتیبانی میکند که همین امر سبب تسریع در انجام کار و واقعی به نظر رسیدن تصاویر میشود.
RoomSketcher
نرم افزار RoomSketcher یکی از بهترین و جدیدترین ابزارهای مدلسازی محسوب میشود زیرا تمام اطلاعات در یک فضای ابری ذخیره میشود و طراح میتواند با دستگاههای مختلف به طرح و ایده خود دسترسی داشته باشد.
کلام آخر
آموزش نرم افزارهای مدلسازی معماری و تهیه پکیج مدلسازی معماری جزو اولین اقدامی است که علاقهمندان به حوزه معماری و طراحی باید آن را جدی بگیرند. به همین منظور ما در این مطلب ۱۴ مورد از بهترین جدیدترین نرم افزارهای مدلسازی را معرفی کردیم. شما می توانید آموزش این نرم افزارها به خصوص نرم افزار رویت را که یکی از بهترین نرم افزارهای معماری است را در سایت بن رو کالج تهیه کنید.
Rating 3.29 from 7 votes
با دیگران به اشتراک بگذارید تا امتیاز بگیرید!