تکنیک طلایی لایه بندی خروجی های رویت در اتوکد
در این پادکست از مهندس ایران نژاد به بررسی بهترین روش برای لایه بندی خروجی رویت در اتوکد میپردازیم. این پادکست توسط تیم آموزشی بن رو کالج آماده شده است و میتواند در تهیه نقشههای اتوکد از رویت به شما کمک کند.
تکنیک مورد بحث در این پادکست به شما کمک میکند تا به شکل صحیح خروجیهای اتوکد را لایه بندی کنید. زمانی که شما از نقشهها در رویت خروجی کد می گیرید، برای اینکه اون نقشهها در اتوکد لایه بندی صحیحی داشته باشند و شما زمان زیادی رو در اتوکد صرف اصلاح لایهها نکنید، لازم است که یک سری تنظیمات را در رویت انجام دهید که مهمترین آنها، تعریف Subcategory برای آبجکت ها است. Subcategory کمک می کند که شما لایههای مختلف را به آبجکتهای یک کتگوری اختصاص دهید. به عنوان مثال ممکن است که Detail Item های زیادی در پروژه داشته باشید. از جمله آنها می توان به دیتیل آیتم هایی برای گرافیک رمپ ها، علامت های ورودی و غیره اشاره کرد. طبیعتا شما نمی خواهید که همه این دیتیل آیتمها در اتوکد یک لایه مشترک داشته باشند.
پس راه حل لایه بندی خروجی رویت در اتوکد چیست؟
راه حل این مورد تعریف Subcategory برای کتگوری دیتیل آیتم است. به این صورت شما می توانید وارد محیط فمیلی هر یک از این آبجکت ها شوید و در قسمت آبجکت استایل برای آن ساب کتگوری لازم رو تولید کرده و بعد، به اجزای آن آبجکت، این ساب کتگوری ها را اختصاص دهید. با این کار شما می توانید هنگام خروجی گرفتن، به هر کدام از این سابکتگوریها، لایه مورد نظرتان را اختصاص دهید. در نتیجه، خروجی آن با کدهای مرتب تر و لایه بندی صحیح تر خواهد بود. برای آشنایی کامل با آموزش نکات اتوکد و به خصوص لایه بندی خروجی رویت در اتوکد، این پادکست را بشنوید.
سخن پایانی بن رو کالج
در این پادکست به آموزش نحوه لایه بندی خروجی رویت در اتوکد و آموزش نکات اتوکد پرداختیم. البته اگر نحوه کار با نرم افزار رویت را هنوز به طور کامل نیاموختید یا با آن آشنایی ندارید میتوانید پکیج آموزشی رویت را تهیه کنید. همچنین یک سری از اطلاعات و نکات ضروری درباره این نرم افزار را می توانید در بخش بلاگ یا آموزش رایگان سایت پیدا کنید. برای آشنایی بیشتر مقاله معرفی 7 ویژگی نرمافزار رویت (Revit) معماری را بخوانید.
Rating 4.67 from 3 votes
با دیگران به اشتراک بگذارید تا امتیاز بگیرید!